Послуги кооперативу Агромада. Будуємо зростання. Будуємо сильні громади.

Послуги кооперативу Агромада. Будуємо зростання. Будуємо сильні громади.

Будь то міндобрива або інші складові для досягнення оптимальних врожаїв, або продаж врожаю та агро послуги, які допомагають заробити фермеру більше, кооператив Агромада допомагає фермерам домогтися успіху.

Надаючи послуги, такі як збір, зберігання, переробка і реалізація врожаю, кооператив Агромада закриває прогалину між сільгоспвиробниками, з одного боку, і споживачами та переробною промисловістю з іншого боку. Завдяки нашим можливостям у зберіганні і транспортуванні, ми можемо виступати в якості буфера для подолання затримки часу для сезонного виробництва, що підлягає впливу погоди і сезонної зміни споживання.

Кооператив Агромада налагоджує широкі прямі партнерські відносини з фермерами, вирощуючими зернові, овочі і фрукти і підтримує їх на всіх етапах, від посіву насіння і захисту рослин до збирання врожаю. Природно, це також відноситься і до тваринницьких ферм, де ми поставляємо оптимально змішаний корм і надаємо консультації з питань здоров'я та відгодівлі тварин.

Фермерам потрібен кооператив Агромада, що надає послуги і функції, якими вони не можуть себе забезпечити в повній мірі. Наші кооперативні послуги включають в себе такі функції, як будівництво приміщень для тримання та обробки зернових та овочів\фруктів, розвиток внутрішніх і міжнародних ринків для вирощеного врожаю, забезпечення надійного постачання витратних матеріалів, а також поширення досвіду, необхідного сільгоспвиробникам для підвищення урожаю і тваринництва. Кооператив Агромада служить в якості бізнес-консультантів, приймаючих рішення, заснованих на потребах місцевих зернових, овочевих і фруктових виробників. З нашої кооперативної підтримки члени Агромади отримують розмір, масштаб і швидкість в постійно мінливій Українській та регіональній економіці.

Вибираючи місцево

Місцевість присутня в генетичній структурі кооперативу Агромада. Ми почали з групою однодумців, які мають загальну потребу в надійних поставках витратних матеріалів і доступу до ринків.

З тих ранніх починань, стали складатися ключові принципи нашого кооперативу:

  • Належить людям, які використовують його
  • Регулюється демократично людьми, які використовують його
  • Вигоди, створені кооперативом повернуті власникам на основі використання

Як член сільськогосподарського кооперативу Агромада, Ви отримуєте повний пакет пільг 365 днів в році:

  • Надійні джерела постачання і ринки збуту продукції
  • Демократичний контроль над закупівлею і збутом продукції
  • Економія за рахунок зростання масштабів та ефективності
  • Високоякісні продукти та індивідуальні послуги
  • Конкуренція на ринку за місцевими цінами
  • Експертна порада для поліпшення управління фермою
  • Реінвестиції та інші економічні вигоди для сільських громад
  • Патронаж на основі кооперативного прибутку
  • Економічна віддача для вас і вашої спільноти
1
Большие данные или просто лучше данные? Краткое ру...
"Три принципа ведения блога" - советы от Агрария
 

Комментарии

Нет созданных комментариев. Будь первым кто оставит комментарий.
Уже зарегистрированны? Войти на сайт
Гость
29.04.2024